I dag skjer det i Oslo!

Klokken 17:00 i ettermiddag åpner dørene til OsloProtest, som er forhåndsarrangementet før årets utgave av Protestfestivalen. Det er fortsatt billetter igjen til alle arrangementene som skjer i Wergelandssalen på Litteraturhuset i Oslo.

Program

17:00 LANSERING: Frank Rossavik: Best å holde kjeft?

Rossavik har en lang karriere som journalist, forfatter, redaktør og kommentator i norsk presse, han har også spesielle forutsetninger for å uttale seg om spørsmålene han tar opp til drøfting i boka som nå lanseres: Står ytringsfriheten slik vi kjenner den – som demokratiets bærende premiss – under et press vi ikke ser konsekvensene av? Rossavik har fulgt utviklingen i samfunnsdebatten med et skarpt blikk i årevis.

17:30 DEBATT: NORGE: Det fødes for få barn i dette landet, ifølge statsministeren. Har hun rett? Er det flere skattebetalere hun vil ha

Anne Gunn Halvorsen, Anne Eskild, Lill May Vestly, Jørgen Randers, Lars Dommermuth, Erling Holmøy og Silje Bekeng-Flemmen i debatt ledet av Gordon Andersen.

19:00 SAMTALE: SÖTA BROR: Er vårt naboland Sverige en ideologisk slagmark, et skrekkeksempel i Norden; helt annerledes enn Norge, Finland og Danmark?

Vebjørn Selbekk, Åsa Linderborg, Thomas Hylland Eriksen, Hilde Nagell og rådgiver i Ellen Engelstad i debatt ledet av Magne Lerø.

(100,- hele kvelden) Kjøp billetter

Vel møtt og vi sees vel?