13:00 DOKFILM: The Lottery Of Birth

TRIZTAN-TELTET, ØVRE TORV

 

(100,- Teltpass) Kjøp billetter

Filmen er første del i en dokumentar-serie under tittelen «Creating Freedom», som viser «slektskapet» mellom frihet, makt og vestens demokratier. I filmen intervjues noen av verdens ledende intellektuelle, journalister og aktivister om alternative løsninger til dagens samfunn og den fremtiden vi i dag legger opp til. Filmen viser at fra vi er født blir vår hjerne arena for en rekke valg som konkurrerer mot hverandre; familie, utdanning, kultur og det profesjonelle. Hva denne «kampen i vårt hode» ender opp med, hvilke valg vi til slutt tar, bestemmer hvem vi blir som menneske.

Filmen ble vist på Sundance i London hvor den ble nominert som beste dokumentarfilm. Raindance- grunnlegger kalte filmen «en av de viktigste filmene vi har vist på Raindance». Senere det året vant filmen the Spirit Award ved Hollywood Aktivist Film Festival.

Utgivelsesår: 2013. Spilletid: 77 min. Ingen aldersgrense. Medvirkende: Michael Albert, Stanley Aronowitz, Tony Benn. Regi: Raoul Martinez, Joshua van Praag

 

(100,- Teltpass) Kjøp billetter

 

COVID-19: SMITTEVERN

Alle arrangementer under Protestfestivalen forholder seg til de smittevernregler som gjelder ved arrangementstart. Det er begrensede plasser.

 

KART OVER PROTESTFESTIVALEN 2020