20:30 AVSLUTNINGSKONSERT: Mannskoret Church Hill Boys fra Svensktalende Finland

MISJONSHUSET, KRISTIAN IV GATE 35

 

(200,- kveldspass Misjonshuset) Kjøp billetter

Korets medlemmer kommer fra Vörå med omegn og hadde sin første opptreden i år 2012. Det består av 8-16 sangere og har siden starten blitt ledet av kantor Kristoffer Streng.

Streng er også solist, og han synger duetter med noen av de andra sangerne. Streng er en kjent røst i Finland, og begynte sin karriere sammen med sin far Håkan Streng. Han har sunget med en rekke kor og med Vasa Operakör. Han har opptrådt over hele Norden.

Koret er en fornøyelse å høre. Gled dere! Det har siden starten hatt ulike oppdrag rundt hele Österbotten, og også i södra Finland. Koret hadde påskekonsert i tv-kanalen Yle5 for noen år siden og har også sunget ved flere gudstjenester i TV og radio. Til jul 2017 utkom korets egen cd-skive, «Jag håller Hans hand», som er tatt godt imot og ofte ønskes i den finlandssvenske radioen. Før jul 2019 kom dirigenten Kristoffer Streng ut med en soloskive,
«Christmas», der også koret medvirker.

Church Hill Boys besøkte Norge senest i august i fjor og sang da bl.a. i Gausdal og i Sandefjord. Etter publikums ønske kommer koret tilbake i år. Koret har et genuint kristent repertoar i blandede stiler. «Boysen» synger bl.a. sanger av Ingemar Olsson, som de samarbeidet med da han besøkte Österbotten våren 2019. De synger på svensk, finsk og engelsk; men byr også på noen norske sanger, bl.a. Rolf Løvlands underbare «Reis meg opp».

 

(200,- kveldspass Misjonshuset)

 

COVID-19: SMITTEVERN

Alle arrangementer under Protestfestivalen forholder seg til de smittevernregler som gjelder ved arrangementstart. Det er begrensede plasser.

 

KART OVER PROTESTFESTIVALEN 2021