Nyheter

Takk for i år!

Etter det som må være den mest majestetiske avslutningen av Protestfestivalen i manns minne, så er det passende å takke for i år. Nytt av i år er at mesteparten av det som ble gjort under årets festival, ble strømmet direkte på Facebook. Det ligger ute som opptak. Les mer “Takk for i...

Nyheter

Angående Skeive Vekkelsens deltakelse på årets festival

Pressemelding 09.09.2021: Styret i Protestfestivalen står fast på sin beslutning om å trekke invitasjonen til Skeiv Vekkelse om å opptre i Misjonshuset på søndag. Les mer “Angående Skeive Vekkelsens deltakelse på årets festival” »

Nyheter

Besøk oss på Arendalsuka

Protestfestivalen er forløperen til Arendalsuka og kommende uke (16. til 20. august) kan du besøke vår stand på Torvet i Arendal. Les mer “Besøk oss på Arendalsuka” »

Nyheter

Billettsalget er åpnet

Da er det endelig mulig å bestille billetter til alle arrangementene under festivaluka i Kristiansand. Det er begrenset med plasser, så det er viktig å være ute i god tid! Les mer “Billettsalget er åpnet” »

Erik Byes minneprisNyheter

En politi«mann» med hjerte for kvinner og barn

Skrevet av Øyvind Økland – Som ung politikvinne opplevde jeg utrykninger til husbråk. På den tiden så politiet ofte på det som bagatellmessige forhold. OPS, eller «Ordnet på stedet», sto det ofte i vaktjournalen i etterkant. Det betydde som oftest at full mann var puttet i arresten og kone og...